Mislim da svi znate da je u toku rad na sajtu. Vesti stoje ve? neko vreme. Plan je napravljen, pa se prešlo na dizajniranje. Naravno, ono je sa sobom donelo mnoge dileme. Zato sam rešio da se obratim vama, budu?im posetiocima

. Mnogo je bolje sada analizirati stvar nego posle, kada nemamo ni vremena ni mesta (na serveru).
Anyway, naša zamisao glasi
content is king - sadržaj je zakon. Svi koji dolaze, dolaze zbog onoga o ?emu mi ovde raspravljamo i pišemo. Najve?i problem jeste - kako to sve predstaviti. Ono oko cega smo se dogovorili jeste da je najvaznija brzina i preglednost. A opet to nekako treba uklopiti sa simpaticnim (ne-spartanskim) dizajnom.
Upravo zbog toga, naša zvezda vodilja po ovom pitanju jeste slede?i sajt:
http://ww2db.com/index.phpRazmišljam se ?ak i da bude jos prostije, da se izbace slike sa prve strane, i reklame naravno. Znaci, sajt bi trebalo da bude "na ovu foru".
Na vama je sada da nam date sve predloge, sugestije i kritike koje bi nam pomogle u ovome. Kako vi zamisljate sajt? Sta biste zeleli da vidite? Slobodno linkujte neki sajt koji mislite da je dobro organizovan, analiziracemo ga. Znaci, sve sto mislite da je od pomoci je dobrodoslo. Zajedno cemo napraviti srpsku online ww2 riznicu.