Autor Tema: Prvi banovani clan - razlog  (Pročitano 1496 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže ACHTUNG

• Administrator
  • Pukovnik
  • *
  • Country: de
    • ICQ glasnik - 482638609
    • MSN glasnik - nesic_nikola@yahoo.com
    • Yahoo brzi glasnik - nesic_nikola@yahoo.com
    • Pogledaj profil
    • Drugi svetski rat
    • Imejl
Prvi banovani clan - razlog
« poslato: Decembar 25, 2007, 03:18:16 posle podne »
Od kada postoji ovaj forum, niti jedan clan nije doziveo da dobije zabranu (ban) nekog vida, a posebno ne zabranu pristupa forumu. Medjutim, to se od danas menja,...

Clan o kome pricam jeste perbobp . Razlog za ban jeste sledeci: pogledajte ovu stranicu http://www.63padobranska.co.yu/d/viewtopic.php?t=1483&view=next&sid=4ec84f73f283b5226811682d7919a695
pa zatim ovu: http://www.drugisvetskirat.org/forum/index.php/topic,136.0.html .

Sto je jos gore, ovo mu nije prvi put! Pojedini clanovi ovog foruma su ga vidjali da on ovo isto radi i na jednom drugom forumu. Tamo je banovan jos odavno, a mi smo tek juce videli da je i nas "vukao za nos". Prosto ne razumem da neko moze da kopira ceo tudj post i potpise ga u svoje ime. Ali, mi cemo braniti nasa autorska prava.

Istom ovakvom zestinom cemo braniti i nase tekstove, gde god bili iskoriscavani u tudje ime, bez navodjenja pravog izvora. Mi, koji se ove okupljamo, imamo zelju da delimo tekstove sa postovanjem autorskog prava, kao i da stvaramo tekstove.

Zbog toga smo i postupili ovako.

History will be kind to me for I intend to write it. - Winston Churchill

Van mreže baclawa

• Major
  • *
    • ICQ glasnik - 416173423
    • Pogledaj profil
    • A vi, kako te?
Odg: Prvi banovani clan - razlog
« Odgovor #1 poslato: Decembar 25, 2007, 06:28:16 posle podne »
( ... )
Istom ovakvom zestinom cemo braniti i nase tekstove, gde god bili iskoriscavani u tudje ime, bez navodjenja pravog izvora. Mi, koji se ove okupljamo, imamo zelju da delimo tekstove sa postovanjem autorskog prava, kao i da stvaramo tekstove.
( ... )

We shall never surrender! Šalim se malo. U potpunosti se slažem sa Tobom i odlukom vrhovnog štaba da eliminiše špijuna. Hajde da je krao ideje (pa da ga pošaljemo na doživotnu robiju), nego je radio prosti cut + paste (vidi se po greškama u kucanju). Smatram da se treba upozoriti i vrhovni štab tog drugog Foruma.

I, stvarno, šta mu znaci to kicenje tudjim perijem? Cemu to?
... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...

Van mreže Rade

• Zastavnik
  • *
    • ICQ glasnik - 454967852
    • MSN glasnik - radesr@hotmail.com
    • Yahoo brzi glasnik - miodragradojkovic
    • Pogledaj profil
    • Paluba.info
    • Imejl
« Odgovor #2 poslato: Decembar 25, 2007, 06:59:27 posle podne »
Taj drugi forum ga je ve? odstranio... a tre?i se razmišlja :). Dao je javno obe?anje na forumu, vide?emo da li ?e ga ispoštovati....
« Poslednja izmena: Decembar 25, 2007, 08:23:51 posle podne Rade »

Van mreže baclawa

• Major
  • *
    • ICQ glasnik - 416173423
    • Pogledaj profil
    • A vi, kako te?
« Odgovor #3 poslato: Decembar 26, 2007, 08:57:21 pre podne »
Taj drugi forum ga je ve? odstranio... a tre?i se razmišlja :). Dao je javno obe?anje na forumu, vide?emo da li ?e ga ispoštovati....

Znam da to nije po PS-u ovog Foruma, ali pošto me jako interesuje to objašnjenje, jel Ti ne bi bio problem da mi daš link da ga vidim, ili da mi ga (objašnjenje) pošalješ na neki drugi nacin?
... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...

Van mreže Rade

• Zastavnik
  • *
    • ICQ glasnik - 454967852
    • MSN glasnik - radesr@hotmail.com
    • Yahoo brzi glasnik - miodragradojkovic
    • Pogledaj profil
    • Paluba.info
    • Imejl
« Odgovor #4 poslato: Decembar 26, 2007, 03:28:00 posle podne »
Nije objašnjenje vec obecanje :)