Autor Tema: Predlozi i Sugestije  (Pročitano 14516 puta)

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže ACHTUNG

• Administrator
  • Pukovnik
  • *
  • Country: de
    • ICQ glasnik - 482638609
    • MSN glasnik - nesic_nikola@yahoo.com
    • Yahoo brzi glasnik - nesic_nikola@yahoo.com
    • Pogledaj profil
    • Drugi svetski rat
    • Imejl
Odg: Predlozi i Sugestije
« Odgovor #15 poslato: Jun 02, 2007, 08:43:39 pre podne »
        Eto sta se desi kada pravite nameran spam. Ebllissimo je banovan zbog toga na sedam dana. Postavljati reklame o hondi u delu za komentare o forumu je ili namera ili nehtenje ili je jednostavno bot.
History will be kind to me for I intend to write it. - Winston Churchill

Van mreže Rocker

• Vodnik
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: Jun 06, 2007, 01:47:46 pre podne »
Evo vam još jedan takav http://www.drugisvetskirat.org/forum/index.php?topic=132.msg0;topicseen#new. JBG, uvedite validaciju putem mail-a ili nešto sli?no, ovako, ne?ete mo?i da se odbranite od botova.

Van mreže phoenix[illusion]

• Mladji vodnik
  • *
    • MSN glasnik - phoenix-vision@hotmail.com
    • Pogledaj profil
    • Imejl
« Odgovor #17 poslato: Jun 30, 2007, 04:14:22 posle podne »
Jedno pitanje. Jel' se mogu staviti linkovi ka torentima? Mislim ne bih stavljao za original filmove, jer je to piraterija, nego za skidanje emisija skidanih sa TV-a.

Van mreže Director

• Administrator
  • Potpukovnik
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: Jun 30, 2007, 06:28:39 posle podne »
dozvoljeni su svi linkovi osim onih koji vode ka virusima , trojancima i tome sli?no .
"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !"
Captain Henry P. Jim Crowe - 13.01.1943. - (Gvadalkanal)
"Purple Heart" orden - dodeljuje se ranjenim i poginulim

Van mreže phoenix[illusion]

• Mladji vodnik
  • *
    • MSN glasnik - phoenix-vision@hotmail.com
    • Pogledaj profil
    • Imejl
« Odgovor #19 poslato: Jul 02, 2007, 09:25:33 pre podne »
Evo jednog predloga: da se kod Oružje i oprema doda podforum Tajno oruzje Drugog Svetskog rata, gde bi se raspravljalo o oruzju koje je trebalo da se napravi, a nikada nije, ili je zaustavljeno kao FAU (V) rakete

Van mreže Director

• Administrator
  • Potpukovnik
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #20 poslato: Jul 02, 2007, 10:30:11 pre podne »
dobar predlog mada po meni bi trebalo malo sa?ekati jel nemamo još tako mnogo tema da bi forum bio nepregledan .
"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !"

Dark Rider

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Jul 03, 2007, 02:44:24 posle podne »
Ovim putem zelim da ukazem administratoru i moderatoru na povredu i dalje vazeceg pravilnika.

5. Zabranjeno je:

B) upotrebljavati provokativne nickove, avatare i potpise (signatures).

Nirnberskim procesom je dokazana krivica za ratni zlocin SS jedinica.Upotrebljavanje ovih avatara vredja pripadnike nacija koji su direktno bili pogodjeni njihovim zlocinima

Nadam se da ce nadlezne osobe uzeti u obzir ovu poruku i preduzeti odgovarajuce poteze.Ili izmene pravinika ili njegovog sprovodjenja
« Poslednja izmena: Jul 03, 2007, 02:47:41 posle podne Dark Rider »

Van mreže ACHTUNG

• Administrator
  • Pukovnik
  • *
    • Pogledaj profil
    • Drugi svetski rat
    • Imejl
« Odgovor #22 poslato: Jul 03, 2007, 02:50:14 posle podne »
        Uzeto u razmatranje. Problem je sto nisu sve SS jedinice zlocinci, vecinom su to bile slabo obucene, ne-nemacke SS divizije, garnizonske ili einsatzgruppe.

Napisi nesto o tome u temi Waffen-SS , vrlo je interesantno.

U svakom slucaju, vrlo verovatno cemo prepraviti pravila za avatare.

Van mreže baclawa

• Major
  • *
    • ICQ glasnik - 416173423
    • Pogledaj profil
    • A vi, kako te?
« Odgovor #23 poslato: Avgust 17, 2007, 09:37:13 pre podne »
Možda još neku temu treba otvoriti  :baja: . Recimo, pod Rat na Balkanu nema teme koja bi se odnosila na Jugoslaviju... Zašto ne tema NOV ili something like that  :? .
... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...

Van mreže Director

• Administrator
  • Potpukovnik
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: Avgust 17, 2007, 11:16:40 pre podne »
Slobodno otvori temu o ?emu god želiš , ne samo u delu "Rat na Balkanu" nego uopšte . Mi ne zabranjujemo teme ni o kakvom frontu ili borbama . Stvar je u tome što smo zabranili pri?u o ratnim zlo?inima koja obuhvata 90% postova na drugim forumima u sli?nim temama . Izgleda da od trenutnih ?lanova nikog ne interesuju vojne operacije u našim krajevima gledane iz strogo vojnog ugla .
« Poslednja izmena: Avgust 17, 2007, 11:19:21 pre podne Director »

Van mreže baclawa

• Major
  • *
    • Pogledaj profil
    • A vi, kako te?
« Odgovor #25 poslato: Avgust 17, 2007, 11:59:02 pre podne »
Slobodno otvori temu o ?emu god želiš , ne samo u delu "Rat na Balkanu" nego uopšte . Mi ne zabranjujemo teme ni o kakvom frontu ili borbama . Stvar je u tome što smo zabranili pri?u o ratnim zlo?inima koja obuhvata 90% postova na drugim forumima u sli?nim temama . Izgleda da od trenutnih ?lanova nikog ne interesuju vojne operacije u našim krajevima gledane iz strogo vojnog ugla .

Interesuju mene  ;) . Btw, a kako otvoriti novu temu  :?
... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...

Van mreže ACHTUNG

• Administrator
  • Pukovnik
  • *
    • Pogledaj profil
    • Drugi svetski rat
    • Imejl
« Odgovor #26 poslato: Avgust 17, 2007, 12:08:20 posle podne »
Posto se, konacno, pojavio zainteresovani za ovu temu, vratio sam "u pogon" podforum Gradjanski rat i oslobodjenje. Tamo mozes da postavljas sve sto je vezano za rat u Srbiji.

Pod temom vezanom za Jugoslaviju verovatno si mislio na podforum, koji moze da uredjuje samo administrator. ;)

Obicnu temu verovatno znas da postavis? Ako ne, onda kada udjes u odgovarajuc podforum, kliknes na dugme Nova tema i to je to.

Ako nisi video, ovde imas stranicu pomocl: http://www.drugisvetskirat.org/forum/index.php?action=help;page=index

Pozdrav

Van mreže baclawa

• Major
  • *
    • Pogledaj profil
    • A vi, kako te?
« Odgovor #27 poslato: Avgust 18, 2007, 12:22:33 posle podne »
Posto se, konacno, pojavio zainteresovani za ovu temu, vratio sam "u pogon" podforum Gradjanski rat i oslobodjenje. Tamo mozes da postavljas sve sto je vezano za rat u Srbiji.

"Gradjanski rat i oslobodjenje"  :? . Dobro, pretpostavljam da je to politi?ki korektno za razliku od "NOB"  :was: ?

Van mreže ACHTUNG

• Administrator
  • Pukovnik
  • *
    • Pogledaj profil
    • Drugi svetski rat
    • Imejl
« Odgovor #28 poslato: Avgust 18, 2007, 01:06:49 posle podne »
Sada te bas nisam dobro razumeo.

1) Gradjanski rat (partizana i cetnika) - ovo je vrlo pipljiv deo i pokriva raspravu o sukobu istih bez pristrasnosti

2) Oslobodjenje - operacije kojima smo oslobodjeni od nemacke okupacije. Takodje pipljiva tema.

NOB podrazumeva i borbu protiv cetnika tako da to nije, po meni, odgovarajuc izraz za oslobodjenje Srbije.

Ako zelis, otvori temu u odgovarajucem podforumu, nemam nista protiv. Nadam se da razumes da mi zelimo da ostanemo neutralni po pitanju gradjanskog rata. Interesuju nas samo cinjenice, jer se samo tako moze izbeci zucna rasprava bez "podloge".

Pozdrav

Van mreže baclawa

• Major
  • *
    • Pogledaj profil
    • A vi, kako te?
« Odgovor #29 poslato: Avgust 20, 2007, 12:59:33 posle podne »
Sada te bas nisam dobro razumeo.
1) Gradjanski rat (partizana i cetnika) - ovo je vrlo pipljiv deo i pokriva raspravu o sukobu istih bez pristrasnosti
2) Oslobodjenje - operacije kojima smo oslobodjeni od nemacke okupacije. Takodje pipljiva tema.
NOB podrazumeva i borbu protiv cetnika tako da to nije, po meni, odgovarajuc izraz za oslobodjenje Srbije.
Ako zelis, otvori temu u odgovarajucem podforumu, nemam nista protiv. Nadam se da razumes da mi zelimo da ostanemo neutralni po pitanju gradjanskog rata. Interesuju nas samo cinjenice, jer se samo tako moze izbeci zucna rasprava bez "podloge".

OK. Razumeo sam ja Tebe. Ni meni nisu potrebne žu?ne rasprave ve? istorijske ?injenice.  :razumem: