Drugi Svetski Rat
Фебруар 09, 2012, 06:19:15 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Pristup podforumu "Multimedija" imaju samo registrovani korisnici

Website   Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: www.drugisvetskirat.org  (Pročitano 14588 puta)
0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
baclawa
Major
*
Van mreže Van mreže

416173423

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #15 poslato: Мај 18, 2008, 09:32:21 »

E ovako. Moja najveca zamerka na sajt je to sto ima jako malo tekstova. Na primer: u delu vazne licnosti-nemacka, ima samo Adolf Galand. Tu bi se bar mogli naci i Erich Hartmn, Michael Witman i mnogi drugi. Treba jos slika i tekstova. Moj predlog je da se nas nekoliko dogovori, pa da krenemo da pisemo tekstove. Lepo bi bilo da se svi sa foruma ukljuce. I onda se podelimo, ko ce sta da pise. Ako uspemo u tome, mogu da se kladim da ce sajt biti mnogo kvalitetniji, korisniji a i poseceniji. Ocekujem odgovore na ovaj predlog Big smiley

Pa i ideja jeste bila da se sto vise nas ukljuci u rad i da uradimo sto vise kvalitetnih tekstova za sajt. Samo, treba to i izvesti...
Sačuvana

... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
baclawa
Major
*
Van mreže Van mreže

416173423

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #16 poslato: Мај 27, 2008, 09:27:16 »

E, nesto mi nije jasno. U dnu naslovne strane sajta pod naslovom "Dodatni sadrzaj" (koji se ponavlja tri puta) stoji: "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet , consectetur adipisicing elit," . Dakle:
- Sta je Dodatni sadrzaj,
- Zasto se ponavlja tri puta i
- Sta u prevodu znaci citirani tekst?
Sačuvana

... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
chachaker
Saradnik
Vodnik
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: Мај 27, 2008, 12:34:47 »

"Dodatni sadrzaj" je samo tako nazvan, ja sam napravio ta tri polja kako bi stranica izgledala potpunija i, po mom misljenju, lepsa. Tu moze da se stavi dosta stvari, poput kratkog izvoda iz duzeg teksta na sajtu, koji bi bio linkovan na taj duzi tekst, ili neka slika koja takodje moze biti linkovana na neku stranicu (na primer, slika tenka bila bi direktni link na stranicu "Tenkovi", itd). Znaci, otvorena je mogucnost da se posetiocima sajta vec na pocetnoj strani pruzi sto vise informacija, naravno na pregledan i jasan nacin. Ostavljam ostalim clanovima da utvrde sadrzaj sajta, tj. te pocetne stranice, moje je bilo da napravim neki okvir koji ce da drzi sadrzaj.

"Lorem ipsum" su pocetne reci takozvanog "grckog teksta" (iako nije grcki. vec latinski), koji se jos od najranijeg doba stamparstva koristi da popuni praznine na papiru, kako bi se videla struktura i izgled odstampane stranice bez unosa stvarnog teksta. U dizajniranju veb sajtova masovno se koristi da se stranice novih sajtova popune nekim tekstom i na taj nacin sto pribliznije izgledaju gotovim sajtovima. To se radi iz razloga sto stranice potpuno drugacije izgledaju prazne, sa velikim belinama ili praznim prostorom, u odnosu kada na njima ima nekog sadrzaja, tj. teksta. Lorem ipsum itd. ne znaci nista, pa je mozda i to jedan od razloga zasto ga u engleskom govornom podrucju zovu i "dummy text" ("glupi" tekst). Vise o tome moze se naci na internetu, ukucaj lorem ipsum u pretrazivac.
Sačuvana
Luftwaffe
Stariji vodnik
*
Van mreže Van mreže

485908158 sukhoi235@hotmail.com

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #18 poslato: Мај 27, 2008, 01:46:57 »

Jos malo doprinosa Big smiley
http://www.drugisvetskirat.org/forum/index.php?topic=571.msg7168;topicseen#msg7168
Sačuvana

Levom rukom treba graditi fabrike, desnom rukom drzati pusku, a nogama gaziti crve-Ernesto Che Guevara
Wladan_RS
Stariji vodnik
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil WWW E-mail
« Odgovor #19 poslato: Мај 27, 2008, 09:16:35 »

Hm...sajt je dobio novi izgled dok me nije bilo,fino,fino...

Nego sam jedno pitanje u vezi tekstova koje smo slali,konkretno za mene u vezi teksta o STUG III,jel to jos vazi ili cemo kasnije trebati ponovo da saljemo?
Sačuvana

Municije nestalo.Oruzje i oprema unisteni.Prema primljenim naredjenjima DAK se borio dok je mogao.Njemacki Africki korpus mora ponovo uskrsnuti!HEIA SAFARI!
ACHTUNG
Administrator
Pukovnik
*
Van mreže Van mreže

Germany Germany

482638609 nesic_nikola@yahoo.com nesic_nikola@yahoo.com

« Odgovor #20 poslato: Мај 27, 2008, 10:03:16 »

Svi tekstovi koji su bili na starom sajtu ce se pojaviti i na novom.

Trenutno je ceo tim u guzvi, tako da cemo tekstove ubacivati od pocetka jula i to mnogo brzim tempom nego ranije. Do tada ce taman da se sve sitnice na novom sajtu osicte. Smile
Sačuvana

History will be kind to me for I intend to write it. - Winston Churchill
Luftwaffe
Stariji vodnik
*
Van mreže Van mreže

485908158 sukhoi235@hotmail.com

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #21 poslato: Мај 28, 2008, 05:19:39 »

Kad pocne ubacivanje tekstova, javite i meni pa cu uraditi tonu tekstova o Luftwaffe-u kreza I o poznatim pilotima.
Sačuvana

Levom rukom treba graditi fabrike, desnom rukom drzati pusku, a nogama gaziti crve-Ernesto Che Guevara
Director
Administrator
Potpukovnik
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: Мај 28, 2008, 07:01:38 »

Slobodno ti radi tekstove mi kad pocnemo da ubacujemo ubacimo po nekoliko odjednom . Nema potrebe za cekanjem .

Što se tice tekstova o pomorskim bitkama pre pisanja kontaktirajte Radeta da ne napisete tekst koji vec postoji . Za Pacifik i istocnu aziju kontaktirajte mene a za oklopna vozila i artiljeriju Achtung-a .
Sačuvana

"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !"
Captain Henry P. Jim Crowe - 13.01.1943. - (Gvadalkanal)
"Purple Heart" orden - dodeljuje se ranjenim i poginulim
ACHTUNG
Administrator
Pukovnik
*
Van mreže Van mreže

Germany Germany

482638609 nesic_nikola@yahoo.com nesic_nikola@yahoo.com

« Odgovor #23 poslato: Септембар 01, 2008, 06:21:05 »

Novi sajt je sada default. Tekstovi ce se uploadovati jacim tempom, tako da cete biti obavesteni o svakom novom tekstu.
Sačuvana

History will be kind to me for I intend to write it. - Winston Churchill
Director
Administrator
Potpukovnik
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: Септембар 20, 2008, 10:15:35 »

Tek sad mi upade u oci da smo na novi sajt presli upravo na dan kada je ww2 poceo.
Sačuvana

"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !"
Captain Henry P. Jim Crowe - 13.01.1943. - (Gvadalkanal)
"Purple Heart" orden - dodeljuje se ranjenim i poginulim
baclawa
Major
*
Van mreže Van mreže

416173423

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #25 poslato: Септембар 20, 2008, 12:00:05 »

Tek sad mi upade u oci da smo na novi sajt presli upravo na dan kada je ww2 poceo.

Lepa simbolika, nema sta  o veliki manitu  A postoji li neka statistika koliko tekstova imamo na sajtu?
Sačuvana

Armija
Desetar
*
Van mreže Van mreže

Serbia and Montenegro Serbia and Montenegro

razom-sd@hotmail.com
Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #26 poslato: Новембар 26, 2009, 12:49:17 »

svaka cast,sajt je super,a i forum gde se moze dosta toga nauciti o ww2 dugo sam cekao na ovo. o veliki manitu o veliki manitu o veliki manitu
Sačuvana

Jedan venac tri su boje Trobojnica Srpska to je, crveno plavo i belo, s njom se di?i Srpstvo celo!
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!

Фебруар 07, 2012, 06:58:10