Director
Administrator
Potpukovnik
Van mreže
|
 |
« poslato: Мај 13, 2008, 07:53:54 » |
|
Poštovani posetioci Naš sajt je pretrpeo osveženja tako da sad ima novi izgled . Nadamo se da nismo uzalud radili zadnjih nekoliko nedelja te da ce vam se novi dizajn svideti . Adresa novog sajta je : http://www.drugisvetskirat.org/index.phpOstaje još par sitinijih zahvata da se odradi a onda ce sajt dobiti svoj konacan izgled i preuzeti adresu stare verzije koja je još uvek dostupna. Posebno se zahvaljujemo chachaker-u bez koga ova operacija ne bi bila moguca.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !" Captain Henry P. Jim Crowe - 13.01.1943. - (Gvadalkanal) "Purple Heart" orden - dodeljuje se ranjenim i poginulim
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Мај 13, 2008, 09:20:37 » |
|
Mozda neki pretrazivac da se "ugradi"?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
|
|
|
|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Мај 13, 2008, 11:56:58 » |
|
Razmislicemo o predlogu, ali mislim da je ovakav izgled sajt mnoogo pregledniji i time manje zahteva pretrazivac.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
History will be kind to me for I intend to write it. - Winston Churchill
|
|
|
chachaker
Saradnik
Vodnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Мај 13, 2008, 01:03:48 » |
|
Nije problem za izmene pocetne strane, pa i za eventualni pretrazivac. Izgled pocetne strane nije do kraja definisan, pa se mogu ocekivati odredjene izmene.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Мај 13, 2008, 05:27:26 » |
|
Razmislicemo o predlogu, ali mislim da je ovakav izgled sajt mnoogo pregledniji i time manje zahteva pretrazivac. Ma ne kazem nista za izgled. Sajt je sada stvarno odlican. Ali, kada se raspisemo (a koristim priliku da pozovem sve nase drugare da se ukljuce u rad) veruj da ce trebati pretrazivac. Jedan banalan primer: gde da nadjem PO-2? Idem pod avioni... pa gde dalje? Izvidjacki? Bombarder? Kazem, to je samo primer. A jos mi je nesto palo na pamet... Brojac poseta. Meni se licno ta stvarcica mnogo svidja. Nije sve jedno kada pogledas sajt pa vidis da ga je 10 posetilaca obislo, a neki drugi 10.000.000. Naravno da ces pomisliti da je relevantniji, opsirniji, kvalitetniji, itd. onaj sa vise poseta.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
|
|
|
|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Мај 14, 2008, 11:35:58 » |
|
Prvo cemo prebaciti sve tekstove sa starog sajta, a potom ove sa foruma. Najbolje od svega, uredjivanje tekstova je sada mnogo lakse, tako da ce sve ici brze. Ako neko postane stalan pisac tekstova, omogucicemo mu da sam uredjuje svoje tekstove, sto je jos jedna velika novina. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Luftwaffe
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Мај 14, 2008, 02:41:25 » |
|
Ocekujte moju pomoc 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Levom rukom treba graditi fabrike, desnom rukom drzati pusku, a nogama gaziti crve-Ernesto Che Guevara
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Мај 14, 2008, 06:03:50 » |
|
Ocekujte moju pomoc  E to je primeran vojnik 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Мај 16, 2008, 01:52:58 » |
|
Ubacen je brojac kao i fader slika... Posetite stranicu, dajte svoje komentare... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Мај 18, 2008, 10:08:41 » |
|
Ubacen je brojac kao i fader slika... Posetite stranicu, dajte svoje komentare...  Uuuuuuuuu, sve bolje i bolje. Cestitamo! Samo, pretrazivac ne radi...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Luftwaffe
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Мај 18, 2008, 12:16:17 » |
|
E ovako. Moja najveca zamerka na sajt je to sto ima jako malo tekstova. Na primer: u delu vazne licnosti-nemacka, ima samo Adolf Galand. Tu bi se bar mogli naci i Erich Hartmn, Michael Witman i mnogi drugi. Treba jos slika i tekstova. Moj predlog je da se nas nekoliko dogovori, pa da krenemo da pisemo tekstove. Lepo bi bilo da se svi sa foruma ukljuce. I onda se podelimo, ko ce sta da pise. Ako uspemo u tome, mogu da se kladim da ce sajt biti mnogo kvalitetniji, korisniji a i poseceniji. Ocekujem odgovore na ovaj predlog
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Levom rukom treba graditi fabrike, desnom rukom drzati pusku, a nogama gaziti crve-Ernesto Che Guevara
|
|
|
|
Luftwaffe
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Мај 18, 2008, 12:28:52 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Luftwaffe
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Мај 18, 2008, 07:11:17 » |
|
Zar nema zainteresovanih 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Director
Administrator
Potpukovnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Мај 18, 2008, 07:16:56 » |
|
Zainteresovanih ima i baš taj tekst koji si spomenuo je delo jednog clana foruma . Tvoju ideju smo mi odavno pustili u promet tako da je ona vec uveliko u funkciji . Vise o tome u temi : http://www.drugisvetskirat.org/forum/index.php/topic,191.0.html
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !" Captain Henry P. Jim Crowe - 13.01.1943. - (Gvadalkanal) "Purple Heart" orden - dodeljuje se ranjenim i poginulim
|
|
|
|
Luftwaffe
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Мај 18, 2008, 07:20:55 » |
|
Kako ti se cini ovaj tekst o Hartmanu?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|