|
ACHTUNG
|
 |
« poslato: Октобар 02, 2007, 02:50:12 » |
|
Danasnjeg dana, 2. oktobra 2007. godine, "vrhovna komanda" ovog foruma je odlucila da odlikuje @kija Iron Crossom 1. stepena. Kapetan @ki je ovu medalju zasluzio iz vise razloga a najvazniji su: -stalno konstruktivno ucestvovanje u radu foruma -samostalno promovisanje ovog foruma cime je doprineo sirenju i napredovanju istog (pogledati http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=169628 post #8) Ova medalja se ne treba povezivati sa nacistickom Nemackom, vec samo sa zaslugama pomenutog clana, za koje smo mu se mi zahvalili ovim virtuelnim Iron Crossom. Ovo takodje ne znaci da je ovo poslednja medalja koju je clan dobio. Ovim cu zakljuciti dodelu medalje nasem, sada, odlikovanom kapetanu @kiju. Sa ponosom da je "nosis".  Cestitam!  Pravila za dodelu medalja ce uskoro biti objavljena, tako da je rasprava na tu temu nepotrebna. Cestitanje je naravno dozvoljeno. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Октобар 04, 2007, 05:24:00 !ACHTUNG! »
|
Sačuvana
|
History will be kind to me for I intend to write it. - Winston Churchill
|
|
|
|
Rade
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Октобар 02, 2007, 03:05:57 » |
|
Da li je dozvoljeno ?estitanje? Ako jeste, ?ESTITAMOOOOO...... Ako nije, izvinjavamo se, ali opet.... ?ESTITAMOOOO...... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Октобар 02, 2007, 07:55:18 » |
|
?estitamo, a i sebi želimo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
|
|
|
|
@ki
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Октобар 02, 2007, 09:00:35 » |
|
Hvala "vrhovnoj komandi" ovo vest me je sasvim iznenadila,i to veoma prijatno. naravno,ja cu nastaviti aktivno da ucestvujem u radu foruma,i doprinesim daljem razvoju,i popularizaciji istog. hvala Rade,i baclawa!!! Veliki pozdrav,Aleksa
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Povlacenje moze biti majstorsko,ali pobeda se nalazi u sasvim drugom pravcu!
|
|
|
Director
Administrator
Potpukovnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Октобар 02, 2007, 09:08:06 » |
|
uh ja zaboravih , izvinjavam se i iskreno ?estitam ma zadluženoj medalji . 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !" Captain Henry P. Jim Crowe - 13.01.1943. - (Gvadalkanal) "Purple Heart" orden - dodeljuje se ranjenim i poginulim
|
|
|
|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Октобар 04, 2007, 05:23:07 » |
|
Danasnjeg dana, 4. oktobra 2007. godine, "vrhovna komanda" ovog foruma je odlucila da odlikuje Radeta U-boot znackom bez dijamanata (U-boot Kriegsabzeichen ohne Brillianten). Razlozi za dodele medalje su: -pre svega tekstovi koji svojim kvalitetom mogu bez problema da konkurisu za najkvalitetnije u celom projektu -ponovljno konstruktivno ucestvovanje u radu foruma - veliki doprinos radu na sajtu i celom projektu uopste Mislim da cemo se svi sloziti da je Rade vise nego zasluzio ovu medalju. Cestitam mu iz sveg srca, i zelim isto ovako uspesan rad na projektu! Svaka cast! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Rade
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Октобар 04, 2007, 05:36:25 » |
|
Hvala našem najvišem vojnom i državnom rukovodstvu...  Nadam se da više ne?u imati "prekida u službi". 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Director
Administrator
Potpukovnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Октобар 04, 2007, 05:56:31 » |
|
?estitam Gospodine Poru?ni?e Fregate !  Vrlo Dobro !
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !" Captain Henry P. Jim Crowe - 13.01.1943. - (Gvadalkanal) "Purple Heart" orden - dodeljuje se ranjenim i poginulim
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Октобар 04, 2007, 07:45:52 » |
|
Hvala našem najvišem vojnom i državnom rukovodstvu... ?estitam! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
|
|
|
|
@ki
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Октобар 04, 2007, 09:36:27 » |
|
cestitam Rade!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Povlacenje moze biti majstorsko,ali pobeda se nalazi u sasvim drugom pravcu!
|
|
|
|
Rade
|
 |
« Odgovor #10 poslato: Октобар 04, 2007, 09:37:50 » |
|
Hvala. hvala....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pvt.Leka
Hauptmann
Zastavnik
Van mreže
 Serbia and Montenegro
|
 |
« Odgovor #11 poslato: Октобар 05, 2007, 04:28:34 » |
|
Cestitam @ki i Rade  keep up the good work!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Октобар 05, 2007, 06:45:43 Pvt.Leka »
|
Sačuvana
|
I do not say, my Lords, that the French will not come. I say only they will not come by sea.
|
|
|
|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #12 poslato: Јануар 06, 2008, 05:30:27 » |
|
Danasnjeg dana, 6. januara 2008. godine, "vrhovna komanda" ovog foruma je odlucila da odlikuje baclawu Ordenom Crvene Zastave (Order of the Red Banner). Razlozi su sledeci: - pisanje tekstova - promovisanje foruma i sajta - velika aktivnost na forumu Svaka cast, pa da vidimo jos tekstova koji ce se naci na sajtu. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Јануар 06, 2008, 05:38:54 ACHTUNG »
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pvt.Leka
Hauptmann
Zastavnik
Van mreže
 Serbia and Montenegro
|
 |
« Odgovor #13 poslato: Јануар 06, 2008, 05:34:06 » |
|
Baclawa cestitam! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I do not say, my Lords, that the French will not come. I say only they will not come by sea.
|
|
|
|
Rade
|
 |
« Odgovor #14 poslato: Јануар 06, 2008, 05:44:18 » |
|
Pridružujem se ?estitkama gosn Baclawi. 
|
|