marat
Mladji vodnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #15 poslato: Новембар 18, 2007, 07:36:13 » |
|
Ne ferceraju mi opcije prikayi ne procitane poruke i novi odgovori, jos nekome?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #16 poslato: Новембар 19, 2007, 02:18:55 » |
|
@marat: To ti se stalno desava ili ponekad? SMF ima ruznu naviku da se ponekad zaglupi, pa iako ima novih poruka on pokazuje da - nema @all: Vidite da imamo problema sa fontom. Problem je, na zalost, prilicno komplikovane prirodem ali nije i neresiv! Ulazemo konstante napore da to sredimo i uspeli smo da dodjemo do izvora problema. Sada ostaje i da se nadje resenje. A da nervira onaj znak ? ... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
History will be kind to me for I intend to write it. - Winston Churchill
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #17 poslato: Новембар 19, 2007, 06:45:39 » |
|
A da nervira onaj znak ? ...  Koji znak?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
|
|
|
Director
Administrator
Potpukovnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #18 poslato: Новембар 19, 2007, 01:19:31 » |
|
Pritisni slovo ? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !" Captain Henry P. Jim Crowe - 13.01.1943. - (Gvadalkanal) "Purple Heart" orden - dodeljuje se ranjenim i poginulim
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #19 poslato: Новембар 19, 2007, 02:02:45 » |
|
Pritisni slovo ?  Aaaaaaaaaaa, misliš na naša slova... Silly me. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
|
|
|
marat
Mladji vodnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #20 poslato: Новембар 19, 2007, 08:03:24 » |
|
Od promjene servera stalno. Stalno mi stoji 0 poruka 0 novih a kada idem na te dvije opcije dobijam Nema nepro?itanih tema od vaše poslednje posete iako ih ima.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #21 poslato: Новембар 22, 2007, 09:33:21 » |
|
Uf druze, pregledao sam ti profil i nista nisam nasao sto bi "smrdelo" na bugove.
Mozda ti se profil jednostavno zabagovao...
Napravi novi profil, pa mi posalji PP da ga aktiviram. Proveri da li i sa njime imas iste probleme, pa javi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Wladan_RS
|
 |
« Odgovor #22 poslato: Децембар 13, 2007, 08:47:43 » |
|
Kakva je šansa da se sredi ovo sa slovima pa da možemo da napišemo naprimjer ?a?ak a da to ne izgleda ovako kako ?e izgledati kad upravo objavim poruku 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Municije nestalo.Oruzje i oprema unisteni.Prema primljenim naredjenjima DAK se borio dok je mogao.Njemacki Africki korpus mora ponovo uskrsnuti!HEIA SAFARI!
|
|
|
Pvt.Leka
Hauptmann
Zastavnik
Van mreže
 Serbia and Montenegro
|
 |
« Odgovor #23 poslato: Јануар 06, 2008, 08:52:02 » |
|
Zasto je nemoguce dodati fajlove poruci ma koliko oni mali bili?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I do not say, my Lords, that the French will not come. I say only they will not come by sea.
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #24 poslato: Јануар 06, 2008, 09:45:05 » |
|
Zasto je nemoguce dodati fajlove poruci ma koliko oni mali bili? A sto bi kacio attachmente?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pvt.Leka
Hauptmann
Zastavnik
Van mreže
 Serbia and Montenegro
|
 |
« Odgovor #25 poslato: Јануар 06, 2008, 09:54:24 » |
|
Hteo sam da postavim jedan mali tekst koji sam naso o bombardovanju leskovca.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I do not say, my Lords, that the French will not come. I say only they will not come by sea.
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #26 poslato: Јануар 07, 2008, 01:17:44 » |
|
Razmisljamo moj brat od tetke i ja upravo da na njegovom serveru postavimo neki torent treker koji bi bio namenjen iskljucivo nasoj maloj druzini zaljubljenika u istoriju Drugog svetskog rata. Tako bi bili u mogucnosti da izbegnemo rapid i ostale "share" sajtove, te da svima omogucimo brzi i laksi pristup knjigama, filmovima, dokumentarcima, igrama i t. sl. Za sada je to sve na nivou price, ali cemo se svojski potruditi da to odradimo do kraja ove nedelje. Posto je sve, kao sto kazem, na nivou price, neka ovo samo ostane kao trenutna informacija. Ko zna. Mozda nesto i odradimo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jobo
Vodnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #27 poslato: Јануар 16, 2008, 12:27:21 » |
|
navijam za to
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #28 poslato: Јануар 16, 2008, 02:59:43 » |
|
Ako ste ozbiljni, napravi posebnu temu o tome, pa da porazgovaramo ko ljudi. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Comder