Drugi Svetski Rat
Фебруар 09, 2012, 06:48:20 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Dobrodošli na prvi srpski forum o Drugom svetskom ratu!

Website   Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Vojna industrija  (Pročitano 2464 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
baclawa
Major
*
Van mreže Van mreže

416173423

Pogledaj profil WWW
« poslato: Август 20, 2007, 09:39:18 »

Jedno od najbitnijih pitanja da bi se uspešno vodio rat je prelazak sa mirnodopske na ratnu industriju. Mišljenja sam da i ova tema zaslužuje da bude "obradjena" na Forumu. Shodno tome, u ata?mentu bih priložio neke cifre koje bi mogle biti od interesa  Baja

Problem je što ne znam kako bih prika?io tu Excel tabelu  Shame. Help needed!
Sačuvana

... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
Director
Administrator
Potpukovnik
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: Август 20, 2007, 09:50:01 »

Pa možeš da je prika?iš kao fajl u okviru posta . Ako si na to mislio klikni na znak "plus" ispred "Dodatne opcije i vide?eš klasi?nu opciju za upload fajla u okviru tog posta .
Sačuvana

"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !"
Captain Henry P. Jim Crowe - 13.01.1943. - (Gvadalkanal)
"Purple Heart" orden - dodeljuje se ranjenim i poginulim
baclawa
Major
*
Van mreže Van mreže

416173423

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #2 poslato: Август 20, 2007, 11:31:49 »

Pa možeš da je prika?iš kao fajl u okviru posta . Ako si na to mislio klikni na znak "plus" ispred "Dodatne opcije i vide?eš klasi?nu opciju za upload fajla u okviru tog posta .

Hajde da probamo  o veliki manitu - Ali, ne?e Excel fajl . Nije dopušteno  :nabod: . Zato ?u da ga zipujem. U glavnom u fajlu se nalaze:
- broj poginulih (na obe strane),
- proizvodnja aviona (obe strane, naravno) i
- proizvodnja tenkova.
Sačuvana

... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
Director
Administrator
Potpukovnik
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #3 poslato: Август 20, 2007, 11:39:24 »

Hvala na ovoj statistici .

Ali za ove stvari smo predvideli deo Foruma "Statisti?ki podaci" te ?e ova tema biti preba?ena tamo .
Sačuvana

"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !"
Captain Henry P. Jim Crowe - 13.01.1943. - (Gvadalkanal)
"Purple Heart" orden - dodeljuje se ranjenim i poginulim
baclawa
Major
*
Van mreže Van mreže

416173423

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #4 poslato: Август 21, 2007, 07:33:52 »

Hvala na ovoj statistici .
Ali za ove stvari smo predvideli deo Foruma "Statisti?ki podaci" te ?e ova tema biti preba?ena tamo .

E, sada je OK  Big smiley
Sačuvana

ACHTUNG
Administrator
Pukovnik
*
Van mreže Van mreže

Germany Germany

482638609 nesic_nikola@yahoo.com nesic_nikola@yahoo.com

Pogledaj profil WWW E-mail
« Odgovor #5 poslato: Август 21, 2007, 07:12:24 »

Mozda su nazivi "fasisticki blok" i "antifasisticki blok" preterani. Tacan naziv su Sile Osovine i Saveznicke snage i mislim da bi tako trebalo da stoji.

Elem, odakle si uzeo ove podatke? Ako je izvor pouzdan, upotrebicemo ih na nasem sajtu, uz tvoju saglasnost naravno.  Namig
Sačuvana

History will be kind to me for I intend to write it. - Winston Churchill
baclawa
Major
*
Van mreže Van mreže

416173423

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #6 poslato: Август 24, 2007, 07:27:41 »

Mozda su nazivi "fasisticki blok" i "antifasisticki blok" preterani. Tacan naziv su Sile Osovine i Saveznicke snage i mislim da bi tako trebalo da stoji.
Elem, odakle si uzeo ove podatke? Ako je izvor pouzdan, upotrebicemo ih na nasem sajtu, uz tvoju saglasnost naravno.  Namig

Uzeo sam ih iz Enciklopedije Drugog svetskog rata. Otud i nazivi  ROFL . Naravno da se mogu i moraju upotrebiti u bilo kom obliku  salutiranje . Ne marim ja mnogo za copyright  kreza
Sačuvana

baclawa
Major
*
Van mreže Van mreže

416173423

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #7 poslato: Август 25, 2007, 10:36:49 »

Uzeo sam ih iz Enciklopedije Drugog svetskog rata. Otud i nazivi  ROFL . Naravno da se mogu i moraju upotrebiti u bilo kom obliku  salutiranje . Ne marim ja mnogo za copyright  kreza

Mada ne?u imati ništa protiv ako se negde makar i malim slovima  kreza pojavi powered by: baclawa ili štogod sli?no  Roll eyes .
Sačuvana

baclawa
Major
*
Van mreže Van mreže

416173423

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #8 poslato: Септембар 19, 2007, 09:34:31 »

Spisak koji je italijanska vlada napravila. Sadrži:
- naziv proizvodja?a,
- tip aviona,
- namenu aviona,
- proizvodja?a aviona,
- godinu porudžbine,
- cenu ukupne porudžbine i
- cenu po jedinici.

Fajl se nalazi u ata?mentu u Airplane_Orders.zip fajlu  streber
Sačuvana

Dylan Dog
Gost
« Odgovor #9 poslato: Јун 13, 2009, 09:50:34 »

"Kao što je već objašnjeno, proizvodnja ratnog materijala na nacionalnom planu predstavlja četvorogodisnji zadatak. Prva godina ne daje ništa, druga vrlo malo, treća mnogo, a četvrta čitavu poplavu."

Vinston Čercil "Drugi svetski rat"; Tom I; strana 315
« Poslednja izmena: Новембар 04, 2009, 01:28:13 Dylan Dog » Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!

Јануар 15, 2012, 10:56:33