|
baclawa
|
 |
« poslato: Август 20, 2007, 09:39:18 » |
|
Jedno od najbitnijih pitanja da bi se uspešno vodio rat je prelazak sa mirnodopske na ratnu industriju. Mišljenja sam da i ova tema zaslužuje da bude "obradjena" na Forumu. Shodno tome, u ata?mentu bih priložio neke cifre koje bi mogle biti od interesa  Problem je što ne znam kako bih prika?io tu Excel tabelu  . Help needed!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
|
|
|
Director
Administrator
Potpukovnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1 poslato: Август 20, 2007, 09:50:01 » |
|
Pa možeš da je prika?iš kao fajl u okviru posta . Ako si na to mislio klikni na znak "plus" ispred "Dodatne opcije i vide?eš klasi?nu opciju za upload fajla u okviru tog posta .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !" Captain Henry P. Jim Crowe - 13.01.1943. - (Gvadalkanal) "Purple Heart" orden - dodeljuje se ranjenim i poginulim
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #2 poslato: Август 20, 2007, 11:31:49 » |
|
Pa možeš da je prika?iš kao fajl u okviru posta . Ako si na to mislio klikni na znak "plus" ispred "Dodatne opcije i vide?eš klasi?nu opciju za upload fajla u okviru tog posta . Hajde da probamo  - Ali, ne?e Excel fajl  . Nije dopušteno :nabod: . Zato ?u da ga zipujem. U glavnom u fajlu se nalaze: - broj poginulih (na obe strane), - proizvodnja aviona (obe strane, naravno) i - proizvodnja tenkova.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
|
|
|
Director
Administrator
Potpukovnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: Август 20, 2007, 11:39:24 » |
|
Hvala na ovoj statistici .
Ali za ove stvari smo predvideli deo Foruma "Statisti?ki podaci" te ?e ova tema biti preba?ena tamo .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !" Captain Henry P. Jim Crowe - 13.01.1943. - (Gvadalkanal) "Purple Heart" orden - dodeljuje se ranjenim i poginulim
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #4 poslato: Август 21, 2007, 07:33:52 » |
|
Hvala na ovoj statistici . Ali za ove stvari smo predvideli deo Foruma "Statisti?ki podaci" te ?e ova tema biti preba?ena tamo . E, sada je OK 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #5 poslato: Август 21, 2007, 07:12:24 » |
|
Mozda su nazivi "fasisticki blok" i "antifasisticki blok" preterani. Tacan naziv su Sile Osovine i Saveznicke snage i mislim da bi tako trebalo da stoji. Elem, odakle si uzeo ove podatke? Ako je izvor pouzdan, upotrebicemo ih na nasem sajtu, uz tvoju saglasnost naravno. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
History will be kind to me for I intend to write it. - Winston Churchill
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #6 poslato: Август 24, 2007, 07:27:41 » |
|
Mozda su nazivi "fasisticki blok" i "antifasisticki blok" preterani. Tacan naziv su Sile Osovine i Saveznicke snage i mislim da bi tako trebalo da stoji. Elem, odakle si uzeo ove podatke? Ako je izvor pouzdan, upotrebicemo ih na nasem sajtu, uz tvoju saglasnost naravno.  Uzeo sam ih iz Enciklopedije Drugog svetskog rata. Otud i nazivi  . Naravno da se mogu i moraju upotrebiti u bilo kom obliku  . Ne marim ja mnogo za copyright 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #7 poslato: Август 25, 2007, 10:36:49 » |
|
Uzeo sam ih iz Enciklopedije Drugog svetskog rata. Otud i nazivi  . Naravno da se mogu i moraju upotrebiti u bilo kom obliku  . Ne marim ja mnogo za copyright  Mada ne?u imati ništa protiv ako se negde makar i malim slovima  pojavi powered by: baclawa ili štogod sli?no  .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #8 poslato: Септембар 19, 2007, 09:34:31 » |
|
Spisak koji je italijanska vlada napravila. Sadrži: - naziv proizvodja?a, - tip aviona, - namenu aviona, - proizvodja?a aviona, - godinu porudžbine, - cenu ukupne porudžbine i - cenu po jedinici. Fajl se nalazi u ata?mentu u Airplane_Orders.zip fajlu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Dylan Dog
Gost
|
 |
« Odgovor #9 poslato: Јун 13, 2009, 09:50:34 » |
|
"Kao što je već objašnjeno, proizvodnja ratnog materijala na nacionalnom planu predstavlja četvorogodisnji zadatak. Prva godina ne daje ništa, druga vrlo malo, treća mnogo, a četvrta čitavu poplavu."
Vinston Čercil "Drugi svetski rat"; Tom I; strana 315
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Новембар 04, 2009, 01:28:13 Dylan Dog »
|
Sačuvana
|
|
|
|