Drugi Svetski Rat
jul 30, 2010, 10:58:00 pm *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Dobrodošli na prvi srpski forum o Drugom svetskom ratu!

Website   Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Tekstovi članova foruma  (Pročitano 12183 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
ACHTUNG
Administrator
Pukovnik
*
Na mreži Na mreži

Germany Germany

482638609 nesic_nikola@yahoo.com nesic_nikola@yahoo.com

Pogledaj profil WWW E-mail
« poslato: jul 12, 2007, 01:41:24 am »

Mislim da svi znaju koliko je tema zvana Drugi svetski rat obimna. Mi imamo želju da "pokrijemo" što više njenih delova tako da buduci sajt stvarno zaslužuje temu kojom se bavi. U tom cilju smo rešili sledece: omogucicemo da radovi clanova foruma budu uploadovani na sajt, bez obaveze da istovremeno budu i clanovi tima. Verovatno postoje ljudi koji bi voleli da napišu po koji tekst o temama koje vole, a mi cemo im to omoguciti. Naravno, na sajtu ce njihovi tekstovi biti potpisani njihovim imenom.  Big smiley

Pravila za tekstove:

1. Tekstove postujete kao teme na ovom forumu.
2. Stavljate naziv svog nicka (ili punog imena ko želi) na kraju teksta cime ste ga markirali za sajt. Možete dodati i svoj mail u potpis ako želite.
3. Tim analizira tekst. Ako tekst prati temu u potrebnom kvantitu i kvalitetu, mi odobravamo tekst cime je tekst i zvanicno stavljen na listu za upload na sajt.
4. Tim savetuje autora ako treba nešto da ispravi, doda ili oduzme, sve u cilju dobijanja kvalitetnijeg teksta i toga da tekst bude u formatu kao i ostali tekstovi.
5. Tekstovi koji su vec na sajtu se mogu editovati ukoliko autor želi da proširi svoj tekst. Za ovo kontaktirajte nekog od admina.
6. Sve sto nije jasno pitajte ovde ili putem pm-a bez ustrucavanja.

Znaci, od sada tekstove može da piše svaki clan foruma. Tekst, naravno mora da ispuni odredene norme, a vi vec znate koji su tekstovi pohvaljeni na ovom forumu. Takode imate i neke primere tekstova koji ce uz dodatnu doradu biti uploadovani na sajt. Mislim da ce svako, koga odredena tema interesuje, napisati dobar tekst o tome, kao što je dosadašnje iskustvo pokazalo.

Hvala na pažnji.

email: ww2team@drugisvetskirat.org
« Poslednja izmena: maj 22, 2010, 07:10:57 pm ACHTUNG » Sačuvana

History will be kind to me for I intend to write it. - Winston Churchill
baclawa
Urednik
Major
*
Van mreže Van mreže

416173423

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #1 poslato: avgust 28, 2007, 10:51:02 am »

Hvala na pažnji.

Mislim da nije loša ideja i da se ?lanovi ne?e buniti... Mislio sam da se svima pošalje cirkularno pismo kada startuje sajt?  salutiranje
Sačuvana

... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
Director
Administrator
Major
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: avgust 28, 2007, 11:24:32 am »

Teško pitanje ali evo okvirnog odgovora .

Sajt ?e sigurno biti podignut ove godine s tim što nismo sigurni kada . Neke naše procene su da bi najranije to moglo biti negde u Oktobru . Naravno sajt ne?e biti kompletan nego ?emo za po?etak krenuti od materijala koje smo završili a update-ovati ga ?im prva slede?a tema bude spremna .
Sačuvana

"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !"
Captain Henry P. Jim Crowe - 13.01.1943. - (Gvadalkanal)
"Purple Heart" orden - dodeljuje se ranjenim i poginulim
ACHTUNG
Administrator
Pukovnik
*
Na mreži Na mreži

Germany Germany

« Odgovor #3 poslato: avgust 28, 2007, 11:32:08 pm »

Sajt je u sustini zavrsen oko 75%. Zavrsene je struktura i ostalo je da se pregleda kod i da se ubace tekstovi. I naravno upload sa neprestanim pracenjem narednih nekoliko dana zbog moguce pojave gresaka.

To bismo mogli i sada da uradimo, ali najveci problem je fizicka nemogucnost. Ja cu imati 7 dana pauze tek krajem septembra/pocetkom oktobra, tako da je upravo iz tog razloga tada zakazan pocetak rada sajta.

Sto se tice cirkularnog pisma, to sam vec imao na umu, ali tek onda kada pocne sajt sa radom. Nismo mi tip ljudi koji bi dizao hype, a posle "zalomio" negde. Za sve postoje razlozi, a vi cete biti prvi koji ce da znaju tacan datum pocetka rada sajta i da ga detaljno testiraju. Big smiley
Sačuvana

baclawa
Urednik
Major
*
Van mreže Van mreže

416173423

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #4 poslato: septembar 19, 2007, 09:23:46 am »

Pošto sam razumeo da ?e moj tekst o Kamikazama biti na sajtu potpisan sa "baclawa", interesuje me da li ?e (i kako) neko ko je zainteresovan mo?i da stupi u kontakt samnom nakon ?itanja teksta?
Sačuvana

... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
ACHTUNG
Administrator
Pukovnik
*
Na mreži Na mreži

Germany Germany

« Odgovor #5 poslato: novembar 12, 2007, 10:22:00 pm »

Hoce. Po dogovoru sa piscem cemo postaviti pravo ime i prezime, email adresu, a mozda i detaljnije podatke.
Sačuvana

baclawa
Urednik
Major
*
Van mreže Van mreže

416173423

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #6 poslato: januar 06, 2008, 09:45:36 am »

Ako Vrhovna komanda grupe armija Sajt odluci da iskoristi neki od mojih tekstova, javite mi da posaljem Word format jer su ovi *.pdf koje sam kacio zasticeni i ne verujem da bi bili upotrebljivi...
Sačuvana

ACHTUNG
Administrator
Pukovnik
*
Na mreži Na mreži

Germany Germany

« Odgovor #7 poslato: januar 13, 2008, 07:02:45 pm »

Sto se tice tekstova clanova foruma, VAZNO obavestenje:

Clanovi tima ce privatnom porukom, ili mailom, kontaktirati clanove foruma u vezi nekog od njivih tekstova. Izabrani tekst (bice vam receno u poruci koji je tacno) cete prebaciti u word dokument i ubaciti slike gde i kako vi zelite.

Znaci, pomocu worda cete vi srediti tekst kako zelite da on izgleda. Mi cemo potom prebaciti taj tekst u html format i uploadovati ga na server. Promenicemo nesto u rasporedu ako bude trebalo (uvek zbog bolje preglednosti ili slicno).

Ocekujte mailove ove nedelje, a velika vecina tekstova koje ste pisali je usvojena za upload. Namig
Sačuvana

ACHTUNG
Administrator
Pukovnik
*
Na mreži Na mreži

Germany Germany

« Odgovor #8 poslato: januar 16, 2008, 03:36:22 pm »

Mailovi su poslati sledecim clanovima:

DrVuk83, Pvt. Leka, Baclawa, overkill_vs, Wladan_RS.

Zamolicu clanove prijave ako im mail nije stigao, jer uvek postoji mogucnost da server zezne stvar.
Sačuvana

Director
Administrator
Major
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #9 poslato: jun 02, 2008, 02:41:34 pm »

Obratite pažnju na kocept tekstova koji vec postoje na sajtu . Gledajte da od pocetka kada pocinjete da pisete odmah krenete po tom sablonu da ne bi kasnije morali prepravke da radite .
Sačuvana

"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !"
Captain Henry P. Jim Crowe - 13.01.1943. - (Gvadalkanal)
"Purple Heart" orden - dodeljuje se ranjenim i poginulim
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!

jul 29, 2010, 07:53:28 am