Mislim da svi znaju koliko je tema zvana Drugi svetski rat obimna. Mi imamo želju da "pokrijemo" što više njenih delova tako da buduci sajt stvarno zaslužuje temu kojom se bavi. U tom cilju smo rešili sledece:
omogucicemo da radovi clanova foruma budu uploadovani na sajt, bez obaveze da istovremeno budu i clanovi tima. Verovatno postoje ljudi koji bi voleli da napišu po koji tekst o temama koje vole, a mi cemo im to omoguciti. Naravno, na sajtu ce njihovi tekstovi biti potpisani njihovim imenom.
Pravila za tekstove:1. Tekstove postujete kao teme na ovom forumu.
2. Stavljate naziv svog nicka (ili punog imena ko želi) na kraju teksta cime ste ga markirali za sajt. Možete dodati i svoj mail u potpis ako želite.
3. Tim analizira tekst. Ako tekst prati temu u potrebnom kvantitu i kvalitetu, mi odobravamo tekst cime je tekst i zvanicno stavljen na listu za upload na sajt.
4. Tim savetuje autora ako treba nešto da ispravi, doda ili oduzme, sve u cilju dobijanja kvalitetnijeg teksta i toga da tekst bude u formatu kao i ostali tekstovi.
5. Tekstovi koji su vec na sajtu se mogu editovati ukoliko autor želi da proširi svoj tekst. Za ovo kontaktirajte nekog od admina.
6. Sve sto nije jasno pitajte ovde ili putem pm-a
bez ustrucavanja.
Znaci, od sada tekstove može da piše svaki clan foruma. Tekst, naravno mora da ispuni odredene norme, a vi vec znate koji su tekstovi pohvaljeni na ovom forumu. Takode imate i neke primere tekstova koji ce uz dodatnu doradu biti uploadovani na sajt. Mislim da ce svako, koga odredena tema interesuje, napisati dobar tekst o tome, kao što je dosadašnje iskustvo pokazalo.
Hvala na pažnji.
email:
ww2team@drugisvetskirat.org