|
ACHTUNG
|
 |
« poslato: avgust 07, 2007, 06:07:11 pm » |
|
Mislim da svi znate da je u toku rad na sajtu. Vesti stoje ve? neko vreme. Plan je napravljen, pa se prešlo na dizajniranje. Naravno, ono je sa sobom donelo mnoge dileme. Zato sam rešio da se obratim vama, budu?im posetiocima  . Mnogo je bolje sada analizirati stvar nego posle, kada nemamo ni vremena ni mesta (na serveru). Anyway, naša zamisao glasi content is king - sadržaj je zakon. Svi koji dolaze, dolaze zbog onoga o ?emu mi ovde raspravljamo i pišemo. Najve?i problem jeste - kako to sve predstaviti. Ono oko cega smo se dogovorili jeste da je najvaznija brzina i preglednost. A opet to nekako treba uklopiti sa simpaticnim (ne-spartanskim) dizajnom. Upravo zbog toga, naša zvezda vodilja po ovom pitanju jeste slede?i sajt: http://ww2db.com/index.phpRazmišljam se ?ak i da bude jos prostije, da se izbace slike sa prve strane, i reklame naravno. Znaci, sajt bi trebalo da bude "na ovu foru". Na vama je sada da nam date sve predloge, sugestije i kritike koje bi nam pomogle u ovome. Kako vi zamisljate sajt? Sta biste zeleli da vidite? Slobodno linkujte neki sajt koji mislite da je dobro organizovan, analiziracemo ga. Znaci, sve sto mislite da je od pomoci je dobrodoslo. Zajedno cemo napraviti srpsku online ww2 riznicu. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: decembar 31, 2007, 05:36:49 pm ACHTUNG »
|
Sačuvana
|
History will be kind to me for I intend to write it. - Winston Churchill
|
|
|
Director
Administrator
Major
Van mreže
|
 |
« Odgovor #1 poslato: avgust 07, 2007, 10:20:16 pm » |
|
Odli?an dizajn s obzirom na temu sajta .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !" Captain Henry P. Jim Crowe - 13.01.1943. - (Gvadalkanal) "Purple Heart" orden - dodeljuje se ranjenim i poginulim
|
|
|
|
|
|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #3 poslato: avgust 09, 2007, 01:24:00 am » |
|
Taj primer mi je nekako previse "razbijen". Nema nikakvih kategorija, ve? "s neba u rebra". Da ne pominjem odvratne reklame (you are 999 999th visitor!!). Tekstovi nisu losi, ali su poprilicno upropasceni losim izvodjenjem.
Nas najveci trenutni problem jeste prostor na serveru. Po dizanju sajta cu verovatno morati da zakupim dodatan prostor. Opet, valjalo bi izbeci spartanski izgled koji bi upropastio kvalitetne tekstove... Bar ja tako mislim..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
PeTkO
|
 |
« Odgovor #4 poslato: novembar 12, 2007, 12:07:59 pm » |
|
ljudi, ako hocete, mogu vam napraviti super sajt u joomli, izgled moze biti kakav vi hocete, za nekih nedelju dana.Objavljivanje vesti bice brze, kao i administracija celog sajta.
@achtung, ako hoces, cucemo se preko MSN-a
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #5 poslato: novembar 12, 2007, 04:33:20 pm » |
|
Prodiskutovacemo o tvom predlogu, pa cemo ti javiti. Hvala na ponudi u svakom slucaju. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
chachaker
Saradnik
Vodnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: decembar 27, 2007, 02:41:37 am » |
|
Naisao sam na dobar sajt cija je tema u osnovi WWII, a sajt je posvecen produkciji pod nazivom "The War" o Drugom ratu http://www.pbs.org/thewar/Veoma lep i zanimljiv dizajn (sto se tice ove teme), a za ostale... pa proverite. Pozdrav, Bogdan
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #7 poslato: decembar 31, 2007, 05:37:36 pm » |
|
Ova tema ce od sada sluziti za predloge i sugestije koji su vezani za sajt koji je u radu. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #8 poslato: maj 31, 2008, 05:13:36 pm » |
|
Spomenuli smo na http://www.drugisvetskirat.org/forum/index.php/topic,552.msg7166.html#msg7166 "Dodatni sadrzaj" odnosno "Lorem ipsum". Na Radetovom Forumu postoji jedan deo slican kalendaru Drugog svetskog rata. Ako bi se taj kalendar dopunio, i ukoliko je to tenicki izvodljivo, mislim da bi bio pun pogodak da jedan od "Lorem ipsum-a" popuni bas kalendar. Drugi "Lorem ipsum" bi mogao da dopuni pretrazivac (koji sam vec spominjao). Treci "Lorem ipsum" bi mogao da dopuni neki deo slican vec postojecoj temi u Kantini "Male/velike zablude o 2. sv. ratu". Nesto kao, "Da li ste znali da..." ili nesto u tom fazonu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #9 poslato: april 21, 2009, 10:14:17 pm » |
|
Ja i dalje kukam za pretraživačem! Pre neki dan sam se ubio tražeći onaj tekst o kamikaze i nisam uspeo da ga nadjem 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
|
|
|
Director
Administrator
Major
Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: april 21, 2009, 10:49:28 pm » |
|
da, potrudićemo se da to rešimo. Do tada je jedinno rešenje google i pretraživanje na našem jeziku gde naš sajt bude uvek pri vrha pretrage. kucaj u google : kamikaze ili tokko tog pojma se sećam kada sam prebacivao tekst 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !" Captain Henry P. Jim Crowe - 13.01.1943. - (Gvadalkanal) "Purple Heart" orden - dodeljuje se ranjenim i poginulim
|
|
|
|
baclawa
|
 |
« Odgovor #11 poslato: april 21, 2009, 11:32:50 pm » |
|
Jeste, Tokko je u pitanju  Baš mi je nešto oko toga trebalo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Director
Administrator
Major
Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: april 22, 2009, 12:02:00 am » |
|
inače tekst je linkovan pod armije-->jedinice
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Dylan Dog
|
 |
« Odgovor #13 poslato: april 22, 2009, 12:45:33 am » |
|
Predlozio bih da bude sto vise razlicitog glasanja u vezi naoruzanja . Upravo smisljam neko glasanje na temu bojnih brodova , pa ga mozemo napraviti zajedno . Do sada imam ppar ideja : - " Najbolji bojni brod Vasingongskog sporazuma " ( do 35.000 tona , i do 406 mm " - Najbolja varijanta brodskog naoruzanja , i sl.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #14 poslato: april 22, 2009, 09:52:13 am » |
|
Ovde se komentariše o sajtu, ne o forumu.  A ne znam ko te sprečava da sam napraviš te teme.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|