|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #15 poslato: Јун 26, 2007, 06:29:06 » |
|
AKo je iz Osprey knjiga onda je zadovoljavajuceg kvaliteta. Samo je ti lepo iseci i nece biti problema. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
History will be kind to me for I intend to write it. - Winston Churchill
|
|
|
|
phoenix[illusion]
|
 |
« Odgovor #16 poslato: Јул 01, 2007, 07:52:04 » |
|
Ja bih voleo da avatari budu prema Nemackim divizjama. Nekako imaju mocne grbove 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Rocker
Vodnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #17 poslato: Јул 02, 2007, 01:46:18 » |
|
Ja bih voleo da avatari budu prema Nemackim divizjama. Nekako imaju mocne grbove  Ja ako ?u da imam švapski avatar, ne?u ni da budem na forumu! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Rade
Gost
|
 |
« Odgovor #18 poslato: Јул 02, 2007, 08:50:51 » |
|
Jedno upozorenje administratoru i ostalim iz uredništva: vodite ra?una da isticanjem nacisti?kih obeležja ne podpadnete pod Krivi?ni zakon Republike Srbije.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #19 poslato: Јул 02, 2007, 09:27:04 » |
|
Rade, mi nismo dosli ovde da se klanjamo Hitleru vec da raspravljamo o istoriji. Ako ce da nas krivicno gone sto sam nekome stavio cin Hauptmanna ili tako nesto onda...
Po defaultu sam stavio srpske oznake cinova i mislim da je to pun pogodak. Ako neko zeli, stavicu mu tudje oznake.
Na ovom forumu je izricitio zabranjeno propagiranje nacizma i uopste bilo koje politike. Nadam se da sam bio jasan. Ako nekom nisam bio jasan, neka mi se javi na PM.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
phoenix[illusion]
|
 |
« Odgovor #20 poslato: Јул 02, 2007, 10:19:57 » |
|
Ako neko zeli, stavicu mu tudje oznake.
Ja zelim, ako je moguce Nemacke cinove.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pvt.Leka
Hauptmann
Zastavnik
Van mreže
 Serbia and Montenegro
|
 |
« Odgovor #21 poslato: Јул 02, 2007, 12:48:47 » |
|
Jer moze ovako? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I do not say, my Lords, that the French will not come. I say only they will not come by sea.
|
|
|
|
phoenix[illusion]
|
 |
« Odgovor #22 poslato: Јул 02, 2007, 01:19:24 » |
|
Sto se mene tice moze, ali to jos Achtung treba da dozvoli. Pa moze i ovo:  Avatari
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Јул 02, 2007, 01:41:51 phoenix[illusion] »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #23 poslato: Јул 03, 2007, 12:09:36 » |
|
Dolazim danas popodne u Smederevo. Ne zaboravite i da napisete naziv cina koji zelite...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pvt.Leka
Hauptmann
Zastavnik
Van mreže
 Serbia and Montenegro
|
 |
« Odgovor #24 poslato: Јул 03, 2007, 12:55:12 » |
|
Ja sam poslao avatar za cin SS-untersturmfuhrer pa ako moze neka bude to.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
I do not say, my Lords, that the French will not come. I say only they will not come by sea.
|
|
|
|
overkill_vs
|
 |
« Odgovor #25 poslato: Јул 03, 2007, 12:58:41 » |
|
Mislim da ne treba da se glupiramo oko ovih nacistickih s....a!. Kao prvo mi nismo nemci, a dobro je poznata politika nacista oko slovena a pogotovo Srba. Sta fali nasim cinovima, nosio sam ih desetak godina i ne znam sto bi neko hteo cinove drugih armija ili drzava. Pogotovo sto govorimo o nemackim cinovima od pre vise od 50 godina. Ovaj forum treba biti cisto informativnog karaktera (sto je i bio do sada) a i pored toga mozda neka obelezja vredjaju nekog, a mislim i da je u pravilniku napisano da je zabranjeno svako vredjanje po bilo kom osnovu. Uostalom, u stvarnom zivotu, cinove treba zaraditi tj. odstazirati a ne sebe zamisljati sa grudima punim ordenja i nekakvih visokih cinova.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Dark Rider
Gost
|
 |
« Odgovor #26 poslato: Јул 03, 2007, 01:00:52 » |
|
Bravo overkill_vs ja se u potpunosti slazem sa tobom.Samo da ne nastradamo ko Rade sto je pokusao da dobronamerno skrene paznju na zlo koje se pojavljuje na ovom forumu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #27 poslato: Јул 03, 2007, 02:49:39 » |
|
Rade nije nastradao, on je sam izbrisao svoj akaunt. Dalje, ja dajem izbor ljudima, ne zabranjujem im slobodu misljenja, jer svako ima svog favorita iz ww2. Ali naravno zabranjujem izlive rasizma, nacizma, antisemitizma,... I mislim da je to svima jasno. Mozemo ovako da "tupimo" do sutra a mozemo i da se pozabavimo mnoogo interesantnijim stvarima.  Dark Rider, zamolicu te da ne pricas o stvarima koje ne znas. Ovo je slobodna zemlja, takav i forum. Postoji odeljak Predlozi i Sugestije ako neko zeli nesto da predlozi ili kritikuje. Ostrije se odnosimo od sada prema off-topicu.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: Јул 03, 2007, 02:56:40 !ACHTUNG! »
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pvt.Leka
Hauptmann
Zastavnik
Van mreže
 Serbia and Montenegro
|
 |
« Odgovor #28 poslato: Јул 04, 2007, 03:19:20 » |
|
evo avatara za cin Leutnant. Nadam se da ovo ne vredja nikog.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ACHTUNG
|
 |
« Odgovor #29 poslato: Јул 04, 2007, 08:57:38 » |
|
Uzivaj 
|
|