Drugi Svetski Rat
Фебруар 06, 2012, 08:56:02 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Pristup podforumu "Multimedija" imaju samo registrovani korisnici

Website   Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Konstruktori  (Pročitano 765 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Smileski Zoran
Stariji vodnik I klase
*
Van mreže Van mreže

Macedonia, The Former Yugoslav Republic of Macedonia, The Former Yugoslav Republic of

z.smileski@yahoo.com

Pogledaj profil E-mail
« poslato: Новембар 07, 2008, 01:47:01 »

Dosad na Forumu nisam sreo nigde tema sta se bavi sa konstruktorskim biroima tokom WW2.Prema meni, oni imaju ogroman udel u ishodu WW2. Hteo bih da zamolim Admine da stave jedna sasvim nova tema, koja bi se bavila sa konstruktorskim biroima:MiG, Porsche, Sukhoi, Degtaryev,Simonov itd.
Ovo je zaradi cinjenica sto uvek kad vidimo MP 40 ili 38 na TV kazemo "Smajzer", ili za bilo koje vozilo za 4 vojnika da je "Jeep".
Dalje 8.8cm bez tungstena ne bi bila efektivna za AT borbu, a svi hvalimo Romela kako je njemu sinula ideja kreza.
Da se zna ko zad koi sistem ili oruzje stoi dobro je da se potsavi ova tema kako bi se izbegle miskoncepcije( odvaj sam napisao zbor kreza). Stavite predlog da se razgleda.Sluzim Forumu salutiranje
Sačuvana
ACHTUNG
Administrator
Pukovnik
*
Van mreže Van mreže

Germany Germany

482638609 nesic_nikola@yahoo.com nesic_nikola@yahoo.com

Pogledaj profil WWW E-mail
« Odgovor #1 poslato: Новембар 07, 2008, 04:29:31 »

Sto se nas tice, ti slobodno otvaraj teme o cemu god oces, dokle god ima veze sa ww2.

Rado bih se pozabavio time sam, ali trenutno se bavim kopnenim strategijama velikih sila u ww2.
Sačuvana

History will be kind to me for I intend to write it. - Winston Churchill
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!

Јануар 25, 2012, 05:17:43