Drugi Svetski Rat
Фебруар 06, 2012, 02:45:57 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Pristup podforumu "Multimedija" imaju samo registrovani korisnici

Website   Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Konkurs za nove clanove  (Pročitano 1502 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
ACHTUNG
Administrator
Pukovnik
*
Van mreže Van mreže

Germany Germany

482638609 nesic_nikola@yahoo.com nesic_nikola@yahoo.com

Pogledaj profil WWW E-mail
« poslato: Јун 15, 2007, 05:41:21 »

Ranije je najavljena mogucnost konkurisanja clanova ovog foruma za pristup timu koji radi sajt. Malo smo sacekali da forum "ozivi" tako da cemo vam sada objasniti postupak konkurisanja:

1) Clan foruma mora imati minimalno 25 poruka . Ovo mora biti ispunjeno pre svega da bismo mi mogli u startu da znamo nesto vise o "regrutu" (koje su njegove omiljene oblasti, interesovanja,...)

2) Clan foruma koji je resio da konkurise salje mail sa osnovnim podatcima adresu drugisvetskirat@gmail.com Ovde mora navesti svoje osnovne licne podatke (nick pod kojim je logovan na ovom forumu, ime i prezime, mesto prebivanja i godina rodjenja), a zatim i razlog konkurisanja (sta ga je navelo na ovaj postupak) kao i tacnu oblast koju bi zeleo da obradjuje.

3) Clan foruma pise text pod uslovima koji su mu poslati mailom nazad. Ovi uslovi nisu strasni, obicno se odnose na potrebnu kolicinu texta, formatiranje texta, a ponekad i tacno preciziranje onoga sto bi clan pisao

4) Trenutni clanovi tima razmatraju text i donose odluku u roku od nedelju dana. Mi ne zelimo da zurimo oko ovoga. Zelimo da se uverimo da li je text autorski i njegov kvalitet.
Uz prethodno poznavanje clana foruma ovo cini zajednicku celinu i omogucava nam da tacno znamo koga primamo u tim. Pojedine textove trenutnih clanova tima mozete naci na forumu.

5) Clan koji zadovolji zadate uslove dobija titulu "Clan tima" i pravi plan svog rada u okviru tima. Ovo je najlaksi deo, a verovatno i najsladji. Od buduceg clana se ocekuje pre svega posvecenost projektu. Rad na njemu sigurno nece biti kratak, ali ce plodovi biti vrlo slatki.

Sva pitanja na ovu temu mozete postaviti ovde (ako vam nesto nije jasno).

Vas WW2 tim
« Poslednja izmena: Јун 15, 2007, 09:03:13 Director, Reason: greška u kucanju » Sačuvana

History will be kind to me for I intend to write it. - Winston Churchill
baclawa
Major
*
Van mreže Van mreže

416173423

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #1 poslato: Новембар 12, 2007, 09:23:47 »

A koja je razlika izmedju ?lana i nas koji smo registrovani?
Sačuvana

... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
ACHTUNG
Administrator
Pukovnik
*
Van mreže Van mreže

Germany Germany

482638609 nesic_nikola@yahoo.com nesic_nikola@yahoo.com

Pogledaj profil WWW E-mail
« Odgovor #2 poslato: Новембар 12, 2007, 10:21:12 »

Upravo si me podsetio - obustavicemo konkurs za nove clanove tima do daljnjeg.

Umesto toga cemo uvesti odredjene povlastice za pisce tekstova (stalne i povremene).

Meni, directoru i Radetu je posao da vodimo ovaj projekat i odlicno saradjujemo. Imali smo dosta losih iskustava prilikom prosirenja tima jer to nosi sa sobom velike odgovornosti, tako da je doslo do nesuglasica. Svi ljudi, koji budu pisali tekstove, ce biti posebna grupacija i imace prosirena prava u odnosu na obicne clanove.

Do postavljanja konkursa za pisce, ovo ce biti lockovano.

Pozdrav
Sačuvana

History will be kind to me for I intend to write it. - Winston Churchill
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!

Јануар 25, 2012, 03:06:13