Drugi Svetski Rat
Фебруар 06, 2012, 08:34:30 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Pristup podforumu "Multimedija" imaju samo registrovani korisnici

Website   Početna   Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7
  Štampaj  
Autor Tema: Predlozi i Sugestije  (Pročitano 14216 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Director
Administrator
Potpukovnik
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #60 poslato: Јул 16, 2008, 05:09:10 »

1. Tekstovi sa foruma idu na sajt . Ako prokrstaris sajtom videces da ima dosta tekstove koje su pisali clanovi . Tekstovi koji treba da se dorade su samo na forumu dok ih autor ne sredi . Sto se tice googla ajde pronadi kampanju na filipinima na srpskom Smile . Dakle cilj je i da mi dobijemo sajt o ww2 na nasem jeziku . Ako je do googla onda ni wikipedia nema smisla jel sve te teme koje se tamo nalaze mogu se naci i na drugim sajtovima i to cesto mnogo detaljnije nego tamo . Dakle mi smo zamislili da napravimo sajt koji ce na srpskom jeziku pokriti ceo ww2 .

2. Pa dobro nismo se baš prepirali ali raspravljali jesmo  paranoja . Ja na primer volim da se raspravljam o nekoj temi jel me to cesto natera da dodatno istrazujem i naucim nove stvari kako iz tog istraživanja tako i od sagovornika . Ovo za galerije i zanimljivosti mi nije jasno na sta konkretno mislis . Za sve to ima mesta na forumu no posto mislim da mislis na nesto drugo daj nam primer/predlog sta konkretno treba.

3. Slobodno predloži ako imaš neku inovaciju za kviz .

4. U mulltimediji vec postoji deo za muziku .
Sačuvana

"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !"
Captain Henry P. Jim Crowe - 13.01.1943. - (Gvadalkanal)
"Purple Heart" orden - dodeljuje se ranjenim i poginulim
Luftwaffe
Stariji vodnik
*
Van mreže Van mreže

485908158 sukhoi235@hotmail.com

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #61 poslato: Јул 16, 2008, 05:37:14 »

1. Na novom sajtu ima jako malo tekstova sa foruma, na starom vec ima vise.
2. Sto se trice galerija, mislio sam da napravimo galerije slika, npr. Ruski tenkovi, pa onda recimo T-34, i tu onda clanovi kace slike T-34. E tako npr. da imamo za Nemacko naoruzanje, Saveznicko, Rusko (Sovjetsko), pa onda vazne licnosti, itd. Sigurno bi bilo od koristi, jer na google treba dosta da se trazi da bi se nesto pametno naslo.
3. Nemam neki predlog u vezi WWII kviz, nego kazem da je otislo u pogresan pravac, gde se svi samo bore za bodove, a ne razmisljaju.
4. Moja greska, nisam primetio da vec ima.
Sačuvana

Levom rukom treba graditi fabrike, desnom rukom drzati pusku, a nogama gaziti crve-Ernesto Che Guevara
Director
Administrator
Potpukovnik
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #62 poslato: Јул 16, 2008, 05:53:34 »

1. Sutra se Achtung vraca pa cemo ovaj zastoj poceti resavati

2. O ovome nisam razmišljao to ce achtung da ti odgovori . Za sada mogu da te obavestim da se sada slike ne mogu uploadovati jel nam pojedose zakupljeni prostor . Kada smo pocinjali sa kvizom za samo dve nedelje nam je kviz pojeo 10% postora . Ne smem ni da zamislim koliko bi morali da zakupljujemo prostora da smo ostavili opciju za upload slika .
Sačuvana

"Prokleti da ste, nikada necete dobiti orden "Purple Heart" krijuci se u zemunici ! Za mnom !"
baclawa
Major
*
Van mreže Van mreže

416173423

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #63 poslato: Јул 16, 2008, 06:58:28 »

1. Na novom sajtu ima jako malo tekstova sa foruma, na starom vec ima vise.

Koji je stari sajt?
Sačuvana

... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
Luftwaffe
Stariji vodnik
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #64 poslato: Јул 16, 2008, 07:18:02 »

http://www.drugisvetskirat.org/
Mislim na ovo.
Sačuvana

Levom rukom treba graditi fabrike, desnom rukom drzati pusku, a nogama gaziti crve-Ernesto Che Guevara
Pvt.Leka
Hauptmann
Zastavnik
*
Van mreže Van mreže

Serbia and Montenegro Serbia and Montenegro

bata_leka@yahoo.com
Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #65 poslato: Јул 16, 2008, 07:30:42 »

Ja mislim da je vrlo dobra ideja da se pisu tekstovi jer nema previse ww2 literature na srpskom a neki ljudi ( suprise, suprise ) ne znaju engleski. Meni licno to nije problem jer odlicno baratam engleskim jezikom ali mislim da nekima jeste.
Sačuvana

I do not say, my Lords, that the French will not come. I say only they will not come by sea.
Luftwaffe
Stariji vodnik
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #66 poslato: Јул 16, 2008, 07:47:46 »

Pa, ima onih koji ne znaju engleski, sa time se slazem ( ROFL), i nisam ja protiv pisanja tekstova, ja sam protiv pisanja tekstova koji nicemu ne sluze (tacnije tekstova koji su bezveze i ne idu na sajt), kad se pise tekst, da se napise kako valja, a ne nesto bezveze. Ali prvenstveno bi trebalo da napisemo tekstove o stvarima koje nemaju na wikipediji (srpskoj). Tako ce biti itekako koristi od pisanja.
Sačuvana

Luftwaffe
Stariji vodnik
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #67 poslato: Јул 16, 2008, 07:58:41 »

E da imam jedno pitanje. Zasto je izbacen clan Dark Rider? Vidim da je bas on pokrenuo WWII kviz i nasao sam nekih topica na sajtu gde je on pisao.
Sačuvana

Director
Administrator
Potpukovnik
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil
« Odgovor #68 poslato: Јул 17, 2008, 01:24:05 »

Ovo sto je luftfafe rekao o nacinu pisanja tekstova . Primeticete da postoje neki nasi komentari u topicima gde clanovi kace svoje tekstove. E to nije nase pros...vanje u smislu da mi znamo najbolje nego su to ukratko nedostatci koje treba popraviti da bi se koncepcija teksta uklopila sa onima koji su vec na sajtu . Nekad to bude putem pm-a a u vecini slucajeva zamerke se pisu u temi . Neki ljudi nemaju vremena da isprave te nedostatke pa tako neki tekstovi stoje samo na forumu sto mi razumemo jel to nijel lak posao .

Pisanje tekstova uopste nije lako (pitajte baclawu Smile ) tako da ponekad neko krene da pise tekst ali kad vidi koliko vremena to oduzima jednostavno ga skrati i time ga osiromasi da on ostane nepotpun i neprilagoden za sajt.

Ja sam konkretno odlucio da za sada prekinem pisanje o pacifiku da bi opisao neke bitke u evropi . Ipak smo mi evropska država i nema smisla da ti delovi na sajtu zvrlje prazni .
Sačuvana

baclawa
Major
*
Van mreže Van mreže

416173423

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #69 poslato: Јул 17, 2008, 07:33:53 »

Pisanje tekstova uopste nije lako (pitajte baclawu Smile ) ...

Nemoj nista da me pitaju. Jos se macujem sa HIJMS Kumano...
Sačuvana

... Boricemo se u Francuskoj, na morima i okeanima, boriti sa sve vecim samopouzdanjem i sve jacim snagama u vazduhu, branicemo nase ostrvo, ma kakva da bude cena. Boricemo se na obalama, na mestima za iskrcavanja, na poljima i po ulicama , boriti u brdima; nikada se necemo predati ...
Luftwaffe
Stariji vodnik
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #70 poslato: Јул 17, 2008, 07:55:03 »

E da imam jedno pitanje. Zasto je izbacen clan Dark Rider? Vidim da je bas on pokrenuo WWII kviz i nasao sam nekih topica na sajtu gde je on pisao.
Oce neko da mi odgovori na ovo pitanje?
Sačuvana

ACHTUNG
Administrator
Pukovnik
*
Van mreže Van mreže

Germany Germany

482638609 nesic_nikola@yahoo.com nesic_nikola@yahoo.com

Pogledaj profil WWW E-mail
« Odgovor #71 poslato: Јул 17, 2008, 08:09:27 »

Dark Rider je sam izbrisao svoj nalog. To je bilo jace od godinu dana... Bio bi mu izbrisan nalog svejedno, posto je sa predumisljajem ugrozio ceo projekat.
Sačuvana

History will be kind to me for I intend to write it. - Winston Churchill
Luftwaffe
Stariji vodnik
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #72 poslato: Јул 17, 2008, 09:01:24 »

Ubistvo sa predumisljajem kreza
Sačuvana

Rade
Zastavnik
*
Van mreže Van mreže

Portugal Portugal

454967852 radesr@hotmail.com miodragradojkovic

Pogledaj profil WWW E-mail
« Odgovor #73 poslato: Мај 07, 2009, 03:08:34 »

Možda da ti ceo ekran blinka... za slučaj da slušaš muziku u trenutnku prijema poruke... Mislim da je sovoljan pop-up prozor koji te obaveštava o novoj poruci...
Sačuvana
tihi
Zastavnik
*
Van mreže Van mreže

Pogledaj profil E-mail
« Odgovor #74 poslato: Новембар 28, 2009, 03:05:54 »

Koliki je problem da se ubaci podrska za srpske karaktere? stvarno je zamorno citati tekst sa poluherioglifima u njemu.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!

Јануар 21, 2012, 05:09:06